Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'engine'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to Nissan Owners Club
    • New Members Introductions
    • General Nissan Owners Lounge
    • The Lounge
  • Nissan Club Models
    • Nissan Qashqai Forum
    • Nissan Juke Forum
    • Nissan Micra Forum
    • Nissan X-Trail Forum
    • Nissan Leaf Forum
    • Nissan Navara Forum
    • Nissan Pulsar Forum
    • Nissan Note Forum
    • Nissan Pixo Forum
    • Nissan Murano Forum
    • Nissan Skyline / GT-R Forum
    • Nissan 350Z / 370Z Forum
    • Nissan Pathfinder Forum
    • Nissan 4x4
    • Nissan Classics
    • Infiniti
    • Nissan NV300 Forum
  • Nissan General
    • Nissan Audio / Video / Electronics / Security
    • Nissan Car Care & Detailing / Inside & Out
    • Wheels & Tyres
    • Nissan Knowledgebase (Submit your tip to the KB)
  • Traders and Supporters
    • Sponsor The Club
  • Nissan Marketplace
    • Buy or Sell Nissan Parts and Accessories
    • Nissan Cars for Sale
  • X-Trail Club's Topics
  • Juke Club's Topics
  • Qashqai Club's Topics
  • Micra Club's Topics

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location


Nissan Model

Found 3 results

  1. My Micra refuses to start when the Engine is cold !! It will start if I spray petrol into Air Filter ... but that's not something I'm comfortable with !! I think it is down to a faulty sensor that is sending incorrect or NO signal to ECU. I've replaced the Coolant Temp Sensor but that made No difference. I THINK there is only one on the K12 - maybe someone on the Forum can confirm that ?? I now suspect the MAF Sensor ( the one on top of the Air Box, 4 terminals & 1 bolt ) may be faulty. If I disconnect it with the engine running - the engine continues to run. I'm informed that the e
  2. hi! i have a nissan march k12 2003 model. i've notice when i turned on the park light or headlight, there is a engine power drop. when running at 100kph, when i switch on the light, the power of the car is dropping even when the gas pedal is floored already. if i switched off the light, the power is back. battery and alternator are ok. does anyone experiencing this kind of a problem? thank you in advance!
  3. hi new to the club. My name is Dan and i'm having issues with the old girl... 2003 Micra with the engine warning light on. Cold mornings..... start the car and drive off! then the car cuts out :( turn off the ignition, wait for the click (after about 5 seconds) then switch back on... Everything works fine apart from Engine Light still on. Scary thing is, this has happened when the engine is warm and travelling on the motorway! Same procedure as above whilst cruising at 70mph... Tried a new camshaft sensor (cheapest option) from a breakers yard (original Nissan part) and this rectified
×
×
  • Create New...