Nissan Owners Club - Nissan Forums Messages

Club Notice

Over 23000 Nissan vehicles for sale in the club classifieds - click here to view
Insure your Nissan with Owners Club Insurance - Get an insurance quote 
Review Your Nissan - Help others when it comes to buying a car like yours, review your Nissan Now


Search the Community

Showing results for tags 'bluetooth'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Welcome to Nissan Owners Club
    • New Members Introductions
    • Review your Nissan
    • General Nissan Owners Lounge
    • The Lounge
  • Nissan Club Models
    • Nissan Qashqai Forum
    • Nissan Juke Forum
    • Nissan Micra Forum
    • Nissan X-Trail Forum
    • Nissan Leaf Forum
    • Nissan Navara Forum
    • Nissan Pulsar Forum
    • Nissan Note Forum
    • Nissan Pixo Forum
    • Nissan Murano Forum
    • Nissan GT-R Forum
    • Nissan 370Z Forum
    • Nissan Pathfinder Forum
    • Nissan 4x4
    • Nissan Classics
    • Infiniti
  • Nissan General
    • Nissan Audio / Video / Electronics / Security
    • Nissan Car Care & Detailing / Inside & Out
    • Wheels & Tyres
    • Nissan Knowledgebase (Submit your tip to the KB)
  • Traders and Supporters
    • Owners Club Insurance
    • Sponsor The Club
  • Nissan Marketplace
    • Buy or Sell Nissan Parts and Accessories
    • Nissan Cars for Sale

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Location


Nissan Model

Found 2 results

  1. Hi, For years I've had no problems with this on other models and it's been working fine on my 2017 model, but suddenly, my iPhone 6 when connected to Bluetooth in my 17-reg Nissan X-Trail doesn't play a ring tone through bluetooth on incoming calls. All functions of the call work fine. I can hear callers, they can hear me. I can dial out no problem. Call comes in - volume of radio cuts out (as it should) but no ring tone is played. I've tested this now on 2 iPhone 6 models. Both used to work fine before upgrade to iOS11. I have also tested on an iPhone 5 (latest iOS10 - not able to update to iOS11). Same result. I have tested this with a Huawei Android phone. Works fine! I have tested this with numerous (built-in) iPhone ring tones. Same issue. What's strange is that if I leave the Settings->Sounds->Tones page open: A ringtone is played through the car bluetooth. The ringtone is played on the phnone, even though it's set to silent (silence switch is down). I've arranged a warranty repair with Nissan, but I'm thinking now that it's the phone, not the car. Anyone else had similar?
  2. Our connect system has been draining the battery - resulting in numerous calls to the RAC! An independent garage has diagnosed the issue as the radio amp and taken the fuse out. It's cured the battery drain problem. However, Nissan Shepperton say that it can't be mended and we need to replace the whole connect system at a cost of about £1600. Has anyone else had this issue or can advise? Thanks